Revelion 2020 - Sejur Miami & croaziera Marea Caraibilor, 18 zile - cu Razvan Pascu - zbor Air France & KLM

Eturia iti propune sa petreci o vacanta inedita de Revelion alaturi de Razvan Pascu, o vacanta in care vei vizita celebrul oras american Miami si vei naviga pe apele Marii Caraibilor la bordul vasului de croaziera MSC Seaside. In aceasta destinatie Eturia va avea 2 grupuri de turisti, unul cu Razvan Pascu si al doilea cu un alt insotitor de grup Eturia, ambele grupuri avand zbor de plecare din Bucuresti in aceeasi zi – 26 Decembrie 2019 (Turkish Airlines si Air France). Vei avea astfel o vacanta in care te vei intalni cu turistii din ambele grupuri, si veti sta impreuna seara la masa cu Razvan Pascu si familia sa, dar si in excursiile de pe insulele in care vei ajunge. De asemenea, o noutate absoluta a acestei vacante de Revelion este ca vei avea si fotograf profesionist inclus, care o sa te insoteasca si in excursiile de pe insule si care in zilele pe mare, o sa fie alaturi de turistii nostri si o sa faca gratuit fotografii profesioniste, iar la finalul excursiei le vei primi. Eturia si Razvan Pascu au considerat ca aceasta destinatie este mult prea ofertanta ca si peisaje sau plaje, inclusiv pentru familiile cu copii, de aceea am inclus in pachetul nostru si munca unui fotograf profesionist pentru clientii nostri, un pachet unic pe piata din Romania.

Itinerar:

 • Ziua 01
  SOSIRE IN MIAMI
  Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international. Dupa sosirea pe aeroportul din Miami, vei fi transferat la hotel.
 • Ziua 02
  MIAMI
  Zi libera. Astazi vei avea la dispozitie intreaga zi libera pentru a explora pe cont propriu metropola americana. Vei putea explora orasul Miami atat pe uscat cat si pe apa in cadrul unui tur de jumatate de zi. Nu trebuie ratata zona centrala, districtul de afaceri, dar si Miami Beach, Key Biscayne, Coconut Grove sau cartierul Mica Havana. De asemenea vei putea face o plimbare de 90 de minute cu barca, prilej cu care vei vedea casele celebritatilor din zone precum Millionaire‘s Row, Star Island, Hibiscus Island, Palm Island, Venetian Island sau Fischer Island. Astazi se poate lua in calcul vizita la The Kennedy Space Center by NASA sau la parcul Everglades, ori o excursie de o zi catre cel mai sudic punct al SUA - Key West. Dupa inchiderea inscrierilor pe aceste 2 grupuri si inainte de plecarea in excursie, Eturia va reveni catre clientii inscrisi cu cateva propuneri de traseu sau activitati pentru ziua libera (diferentiat inclusiv pentru familii cu copii).
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 03
  MIAMI - CROAZIERA MSC SEASIDE
  Vei fi transferat de la hotel in port, pentru a te imbarca pe nava de croaziera.
  Regim mese - Mic dejun, Cina
 • Ziua 04
  MAREA CARAIBILOR
  In aceasta zi vei naviga spre urmatorul port si vei avea timp sa te bucuri de facilitatile oferite de vasul de croaziera. Astazi vei cunoaste vasul de croaziera, te vei intalni cu cei 2 insotitori de grupuri si vei discuta despre facilitatile vasului de croaziera, despre zona Caraibelor si care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat in excursia noastra, despre excursiile care se pot face pe fiecare insula, ponturi de calatorie, despre activitatile zilnice pe vasul de croaziera, despre petrecerea de Revelion, etc. De asemenea, astazi vei face cunostinta mai bine cu turistii din grupurile 1 si 2. In plus, astazi vom face si distributia pe ore si zile pentru cei care isi doresc ca fotograful nostru profesionist sa le faca fotografii gratuite de familie sau cu prietenii (ori single) pe vasul de croaziera in zilele libere petrecute pe mare.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 05
  SAN JUAN, PUERTO RICO
  Astazi vasul de croaziera va ajunge in San Juan, Puerto Rico. San Juan (Municipio de la Ciudad de capital San Juan Bautista) este capitala si cel mai mare municipiu din Puerto Rico. San Juan a fost fondat de colonistii spanioli in 1521, care au numit-o Ciudad de Puerto Rico. Mai multe cladiri istorice sunt situate în San Juan; printre cele mai importante sunt forturile: Fort San Felipe del Morro, Fort San Cristobal si La Fortaleza. San Juan este principalul port din Puerto Rico, centru financiar, economic, cultural si turistic. Restaurante moderne ce se invecineaza cu fortarete spaniole din secolul al XV-lea, malluri construite in inima padurilor tropicale, cazinouri uriase ce domina plajele, pesteri si recife de corali, toate acestea subliniaza esenta Insulei Puerto Rico.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 06
  CHARLOTTE AMALIE, INSULELE VIRGINE AMERICANE
  Charlotte Amalie este capitala si cel mai mare oras din Insulele Virgine Americane. Situat pe Insula Saint Thomas in Golful Magen Bay orasul si-a primit denumirea in cinstea reginei Charlotte Amalie de Hesse Kassel (Hessen Cassel, 1650-1714), regina consoarta a Regelui Christian al V-lea al Danemarcei. Portul natural al insulei, fost candva adapost al piratilor din Caraibe, primeste acum vizita navelor de croaziera, numarul calatorilor ce trec pe aici fiind de peste 1,5 milioane pe an. In Charlotte Amalie se gaseste o sinagoga, a doua ca vechime din emisfera vestica si mai multe cladiri de importanta istorica printre care si Fortul Christian. Vom sta in Charlotte Amalie de la ora 07:00 la 17:00.  Seara vor fi organizate mai multe petreceri de Revelion pe vasul de croaziera, cu tematica diferita, iar insotitorii de grup iti vor propune una (sau mai multe dintre petreceri) unde te vei putea bucura de o seara de neuitat, cu muzica si dansuri. Veti putea petrece pana dimineata pentru ca a doua zi programul este de relaxare.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 07
  MAREA CARAIBELOR
  In aceasta zi vom naviga spre urmatorul port si vom avea timp sa ne bucuram de facilitatile oferite de vasul de croaziera: piscine, petreceri, cursuri de dans, spectacole, etc.

  De asemenea, fotograful profesionist o sa inceapa astazi seria de fotografii gratuite in diferite parti ale vasului de croaziera pentru turistii nostri, in functie de programarile facute in ziua 4. Tot astazi, insotitorii de grup vor alege cateva activitati interactive pe vas la care vei putea participa gratuit, atat pentru distractia ta cat si pentru inchegarea grupului nostru.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 08
  NASSAU, BAHAMAS
  Vei naviga in apropierea insulelor Bahamas si vei ajunge in portul Nassau. Langa Nassau se pot vedea o multime de vase scufundate ce pot fi explorate. De asemenea poti inota alaturi de delfini sau te poi bucura de frumosul peisaj calarind de-a lungul plajei. Pe Bay Street sunt localizate cateva magazine duty-free, unde posibilitatile pentru cumparaturi sunt infinite. Printre acestea, cele mai renumite sunt: Muzeul Piratilor, Centrul de Conservare a Naturii (Center for Biodiversity and Conservation), Fortul Fincastle, Scarile Reginei si Portul Nassau. Ardastra Gardens este o zona cu gradini zoologice si botanice, unde sunt protejate o mare varietate de plante si animale exotice autohtone. Alte destinatii sunt Insula Lagunei Albastre si plaja Orange Hill - o plaja micuta dupa Sandyport. Parcul National Lucayan, situat pe Insula Grand Bahama, are cele mai mari pesteri submerse din lume. Sunt in total peste 8 kilometri de pesteri, caverne si tuneluri.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 09
  OCEAN CAY, BAHAMAS
  Astazi, in jurul orei 09:00 vom ajunge pe insula Ocean Cay, apartinand chiar liniei de croaziera MSC si vom pleca inapoi pe mare la ora 23:55. Ocean Cay este o mica insulita, parte a Insulelor Bimini, apartinand de arhipelagul Bahamas si se remarca prin plajele cu nisip fin, lagunele albastre dar si prin zonele de shopping foarte ofertante. Aceasta excursie o sa te duca pe unele dintre cele mai frumoase insule din lume. Unele le vei gasi in Bahamas, pe insula privata Ocean Cay MSC Marine Reserve. Aici te vei putea bucura de plaje si de facilitatile gratuite pentru turisti, iar familiile cu copii se vor putea bucura de atractii speciale pe insula, dar si locuri cu ape mai putin adanci si foarte limpezi. Daca esti pasionati de cumparaturi vei descoperi si o zona mare de shopping pe insula, iar daca esti pasionat de cultura traditionala a Caraibelor vei descoperi frumusetea unui sat tipic din Bahamas. Daca esti dornic de distractie vei avea la dispozitie sporturi acvatice, lectii de dans si muzica live, iar daca esti iubitor de apa vei putea face scufundari sau snorkeling in apele de o frumusete aparte si cu recif de corali.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 10
  MIAMI, SUA
  Portul orasului Miami este unul dintre porturile de croaziera de prim rang si unul dintre marile porturi de pasageri din lume. Cateva dintre atractiile orasului sunt Vechea Manastire Spaniola, Muzeului Holocaustului, Castelul de Coral, Piscina Venetiana, Muzeul si Gradinile Viscaya, Acvariul, Muzeul de Arta, Biserica St. Bernard de Clairvaux, Gradina Tropicala Fairchild. Vei petrece ziua in Miami, vasul stationand intre orele 07:00 si 19:00. Astazi vei avea la dispozitie intreaga zi libera pentru a explora pe cont propriu metropola americana sau pentru a te alatura unei excursii de grup. Vei putea explora orasul Miami atat pe uscat cat si pe apa in cadrul unui tur de jumatate de zi. Nu trebuie ratata zona centrala, districtul de afaceri, dar si Miami Beach, Key Biscayne, Coconut Grove sau cartierul Mica Havana. De asemenea vei putea face o plimbare de 90 de minute cu barca, prilej cu care vei vedea casele celebritatilor din zone precum Millionaire‘s Row, Star Island, Hibiscus Island, Palm Island, Venetian Island sau Fischer Island. Astazi se poate lua in calcul vizita la The Kennedy Space Center by NASA sau la parcul Everglades, ori o excursie de o zi catre cel mai sudic punct al SUA - Key West. Dupa inchiderea inscrierilor pe aceste 2 grupuri si inainte de plecarea in excursie, Eturia va reveni catre clientii inscrisi cu cateva propuneri de traseu sau activitati pentru ziua libera din Miami (diferentiat inclusiv pentru familii cu copii). Excursia pentru aceasta zi va putea fi rezervata inainte de plecarea in calatorie, dar insotitorii de grup ii vor ajuta cu informatii pe vasul de croaziera si pe cei care vor dori sa faca alte activitati pe cont propriu.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 11
  MAREA CARAIBILOR
  In aceasta zi vei naviga spre urmatorul port si vei avea timp sa te bucuri de facilitatile oferite de vasul de croaziera: piscine, petreceri, cursuri de dans, spectacole, etc.. De asemenea, fotograful profesionist va continua astazi seria de fotografii gratuite in diferite parti ale vasului de croaziera pentru turistii nostri, in functie de programarile facute in ziua 4. Tot astazi, insotitorii de grup vor alege cateva activitati interactive pe vas la care vei putea participa gratuit, atat pentru distractie cat si pentru inchegarea grupului nostru.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 12
  OCHO RIOS, JAMAICA
  Astazi vei ajunge in portul Ocho Rios din Jamaica. Fost sat de pescari, Ocho Rios s-a dezvoltat ca statiune turistica, amenajandu-se noi plaje, construindu-se hoteluri, centre comerciale si un port turistic, unde ancoreaza nave de croaziera. Ocho Rios este renumit si pentru defileul stancos Fern Gully, care porneste din apropiere de oras si ajunge in zona muntoasa centrala a insulei. In arealul floristic al defileului se intalnesc peste 500 de specii de feriga. In oras sunt sase piete de suveniruri si numeroase magazine duty free. Piata de artizanat este situata chiar in zona centrala.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 13
  GEORGETOWN, INSULELE CAYMAN
  Astazi vei ajunge in portul Georgetown din Grand Cayman. Vei putea vizita orasul Hell, al carui nume a fost inspirat de formatiunile sale stancoase de origine vulcanica, cu forme neobisnuite, ferma de broaste testoase Turtle sau Seven Mile Beach. Vei putea face o excursie cu catamaranul la Stingray City sau o incursiune cu submarinul, iar pasionatii de natura marina pot inota cu delfini, pisici de mare si broaste testoase la Tiki Beach si Seven Mile Beach. Pentru iubitorii de shopping, in Georgetown se gasesc magazine in regim duty-free cu produse ale unor branduri renumite.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 14
  COZUMEL, MEXIC
  Astazi vom ajunge in portul Cozumel. Insula Cozumel (Kuutsmil) este o insula de mica altitudine, situata in vecinatatea Peninsulei Yucatan din Mexic, in dreptul zonei Playa del Carmen si a carei unicitate este data de relieful sau carstic. Principalele fenomene carstice ale insulei sunt dolinele, depresiuni de diferite dimensiuni care, in general, comunica cu oceanul, constituind o importanta atractie pentru amatorii de snorkeling. Principalul oras al insulei este San Miguel de Cozumel. Tot aici puteti face o vizita in Chankanaab Marine National Park sau pe plaja cu nisip alb Playa Mia. Se poate opta pentru o aventura jeep - safari in spectaculosul peisaj tropical din partea de est a insulei Cozumel sau pentru o plimbare printre dunele de nisip.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 15
  MAREA CARAIBILOR
  Aceasta zi o vei petrece pe Marea Caraibilor, bucurandu-te de facilitatile vasului de croaziera.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 16
  OCEAN CAY, BAHAMAS
  Astazi, in jurul orei 09:00 vom ajunge pe insula Ocean Cay, apartinand chiar liniei de croaziera MSC si vom pleca inapoi pe mare la ora 23:55. Ocean Cay este o mica insulita, parte a Insulelor Bimini, apartinand de arhipelagul Bahamas si se remarca prin plajele cu nisip fin, lagunele albastre dar si prin zonele de shopping foarte ofertante. Aceasta excursie o sa te duca pe unele dintre cele mai frumoase insule din lume. Unele le vei gasi in Bahamas, pe insula privata Ocean Cay MSC Marine Reserve. Aici te vei putea bucura de plaje si de facilitatile gratuite pentru turisti, iar familiile cu copii se vor putea bucura de atractii speciale pe insula, dar si locuri cu ape mai putin adanci si foarte limpezi. Daca esti pasionati de cumparaturi vei descoperi si o zona mare de shopping pe insula, iar daca esti pasionat de cultura traditionala a Caraibelor vei descoperi frumusetea unui sat tipic din Bahamas. Daca esti dornic de distractie vei avea la dispozitie sporturi acvatice, lectii de dans si muzica live, iar daca esti iubitor de apa vei putea face scufundari sau snorkeling in apele de o frumusete aparte si cu recif de corali.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 17
  CROAZIERA MSC SEASIDE - MIAMI
  Dupa sosirea in portul din Miami vei debarca de pe vasul de croaziera si vei fi transferat la aeroport.
 • Ziua 18
  SOSIRE IN BUCURESTI

Tarife & Cazare

Perioada calatoriei
Companie aeriana
Tarifare
Tarif
Locatie Hotel Tip camera Mese
Miami Washington Park South Beach Miami 4* Standard Room Mic dejun
Locatie Hotel Tip camera Mese
Miami Msc Seaside vessel Cabina interioara Bella Pensiune completa
Locatie Hotel Tip camera Mese
Miami Washington Park South Beach Miami 4* Standard Room Mic dejun
Locatie Hotel Tip camera Mese
Miami Msc Seaside vessel Cabina interioara Fantastica Pensiune completa
Locatie Hotel Tip camera Mese
Miami Washington Park South Beach Miami 4* Standard Room Mic dejun
Locatie Hotel Tip camera Mese
Miami Msc Seaside vessel Cabina cu hublou Fantastica Pensiune completa
Locatie Hotel Tip camera Mese
Miami Washington Park South Beach Miami 4* Standard Room Mic dejun
Locatie Hotel Tip camera Mese
Miami Msc Seaside vessel Cabina cu balcon Bella Pensiune completa
Locatie Hotel Tip camera Mese
Miami Washington Park South Beach Miami 4* Standard Room Mic dejun
Locatie Hotel Tip camera Mese
Miami Msc Seaside vessel Cabina cu balcon Fantastica Pensiune completa

Termene & conditii de plata:

Note:

Tarifele sunt exprimate in euro/ persoana /sejur, cazare in camera dubla

Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

Discounturi

Reducerile se calculeaza in functie de data plecarii astfel:

Rezervare peste 8 luni inainte - 5% din tariful pachetului de vacanta

Rezervare cu 7 luni inainte - 4% din tariful pachetului de vacanta

Rezervare cu 6 luni inainte - 3% din tariful pachetului de vacanta

Rezervare cu 5 luni inainte - 2% din tariful pachetului de vacanta

Reduceri dedicate membrilor Clubului

pentru membrii Silver: 2% din tariful total al pachetului

pentru membrii Gold: 3% din tariful total al pachetului

pentru membrii Platinum: 4% din tariful total al pachetului

Nota: Aceste discounturi nu se cumuleaza cu alte promotii speciale.

Orar zbor

Plecare Bucuresti 26.12.2019 ora 06:00; Sosire Amsterdam 26.12.2019 ora 08:05; KLM; durata 3:05
Plecare Amsterdam 26.12.2019 ora 09:55; Sosire Miami 26.12.2019 ora 14:15; KLM; durata 10:20
Plecare Miami 11.01.2020 ora 16:40; Sosire Paris 12.01.2020 ora 07:15; Air France; durata 8:35
Plecare Paris 12.01.2020 ora 09:40; Sosire Bucuresti 12.01.2020 ora 13:35; Air France; durata 2:55.
Solicita oferta
Discuta cu un specialist
Specialist Republica Dominicana

031.9998

office@eturia.ro

Parteneri Republica Dominicana