BREATHLESS PUNTA CANA - ADULTS ONLY

Resortul Breathless Punta Cana se remarca prin designul chic si peisajul de vis in care este amplasat si ofera servicii si facilitati diversificate la cele mai inalte standarde. Resortul este destinat in exclusivitate adultilor.

Tipuri de camere

 • Allure Junior Suite Tropical View Detalii camera

  Grad max. de ocupare: 3

  Maxim adulti: 3

  Maxim copii: 0

  Suprafata: 52 mp Facilitati camera: Pat matrimonial sau doua paturi duble Terasa sau balcon privat cu Jacuzzi Vedere spre gradinile tropicale.
 • Allure Junior Suite Pool View Detalii camera

  Grad max. de ocupare: 3

  Maxim adulti: 3

  Maxim copii: 0

  Suprafata: 52 mp Facilitati camera: Pat matrimonial sau doua paturi duble Terasa sau balcon privat cu Jacuzzi Vedere spre piscina si gradinile tropicale.
 • Allure Junior Suite Swim Up Detalii camera

  Grad max. de ocupare: 3

  Maxim adulti: 3

  Maxim copii: 0

  Suprafata: 52 mp Facilitati camera: Pat matrimonial sau doua paturi duble Terasa privata cu Jacuzzi Acces direct la piscina Vedere spre piscina si gradinile tropicale.
 • Allure Junior Suite Partial Ocean View Detalii camera

  Grad max. de ocupare: 3

  Maxim adulti: 3

  Maxim copii: 0

  Suprafata: 52 mp Facilitati camera: Pat matrimonial sau doua paturi duble Balcon privat cu Jacuzzi Vedere spre ocean.
 • Xhale Club Jr Suite Pool View Detalii camera

  Grad max. de ocupare: 3

  Maxim adulti: 3

  Maxim copii: 0

  Suprafata: 56 mp Facilitati camera: Pat matrimonial sau doua paturi duble Terasa sau balcon privat cu Jacuzzi Vedere spre piscina si gradinile tropicale. Privilegii xhale club: Check-in/checkout personalizat cu serviciu concierge Statut si facilitati xhale club Acces la doua zone private lounge xhale club Doua piscine private xhale club Concierge la piscina si serviciu de bar Balcon privat cu Jacuzzi Mini-bar si meniu roomservice Posibilitatea de a alege perna Ceas cu alarma si radio Mic dejun continental zilnic in lounge privat Aperitive, deserturi rafinate si lichioruri fine in lounge Ziare in camera, zilnic, la cerere.
 • Xhale Club Jr Suite Swim Up Detalii camera

  Grad max. de ocupare: 3

  Maxim adulti: 3

  Maxim copii: 0

  Suprafata: 56 mp Facilitati camera: Pat matrimonial sau doua paturi duble Terasa cu Jacuzzi Acces direct la piscina Vedere spre piscina si gradinile tropicale. Privilegii xhale club: Check-in/checkout personalizat cu serviciu concierge Statut si facilitati xhale club Acces la doua zone private lounge xhale club Doua piscine private xhale club Concierge la piscina si serviciu de bar Balcon privat cu Jacuzzi Mini-bar si meniu roomservice Posibilitatea de a alege perna Ceas cu alarma si radio Mic dejun continental zilnic in lounge privat Aperitive, deserturi rafinate si lichioruri fine in lounge Ziare in camera, zilnic, la cerere.
 • Xhale Club Jr Suite Partial Ocean View Detalii camera

  Grad max. de ocupare: 3

  Maxim adulti: 3

  Maxim copii: 0

  Suprafata: 56 mp Facilitati camera: Pat matrimonial sau doua paturi duble Terasa spatioasa cu Jacuzzi Vedere spre ocean. Privilegii xhale club: Check-in/checkout personalizat cu serviciu concierge Statut si facilitati xhale club Acces la doua zone private lounge xhale club Doua piscine private xhale club Concierge la piscina si serviciu de bar Balcon privat cu Jacuzzi Mini-bar si meniu roomservice Posibilitatea de a alege perna Ceas cu alarma si radio Mic dejun continental zilnic in lounge privat Aperitive, deserturi rafinate si lichioruri fine in lounge Ziare in camera, zilnic, la cerere.
 • Xhale Club Master Suite Ocean Front Detalii camera

  Grad max. de ocupare: 3

  Maxim adulti: 3

  Maxim copii: 0

  Suprafata: 112 mp Facilitati camera: Dormitor spatios cu pat matrimonial sau doua paturi duble Zona de living Baie cu cada cu hidromasaj Baie de oaspeti separata Terasa spatioasa cu sezlonguri si Jacuzzi Vedere spre ocean. Privilegii xhale club: Check-in/checkout personalizat cu serviciu concierge Statut si facilitati xhale club Acces la doua zone private lounge xhale club Doua piscine private xhale club Concierge la piscina si serviciu de bar Balcon privat cu Jacuzzi Mini-bar si meniu roomservice Posibilitatea de a alege perna Ceas cu alarma si radio Mic dejun continental zilnic in lounge privat Aperitive, deserturi rafinate si lichioruri fine in lounge Ziare in camera, zilnic, la cerere.

Check-in: 15:00 PM

Check-out: 12:00 PM

Adresa: Playas Uvero Alto, Km 275, Punta Cana, Dominican Republic

Facilitatile hotelului
activitati recreative All Inclusive
baruri (9) camere (750)
centru activitati acvatice centru de diving
doar pentru adulti piscina
plaja restaurante (8)
room service sala de conferinte
sala/centru de fitness seif
servicii medicale spa
teren de golf Wi-Fi
Mini-bar actualizat zilnic; Servicii menajera de 2 ori pe zi; muzica live, locuri de divertisment si petreceri tematice; Acces nelimitat la multiple optiuni de cine cu mancare internationala; Bauturi spirtoare nelimitate servite la baruri si lounge-uri la moda; Chelner la dispozitie la piscina si pe plaja; Activitati acvatice, pe plaja sau in jurul hotelului; 24h room service; Nu sunt necesare rezervari la restaurantele de specialitate; Nu sunt necesare bratari specifice; Toate taxele si bacsisurile